Vaterpolo Srbija - Serbia Water Polo: Home13. 01. 2023 09:56 U subotu utakmice četvrtfinala Kupa SrbijeU subotu 14. januara biće odigrani susreti četvrtfinala Kupa Srbije. Raspored: Radnički – Šabac (19. 30, SPD Radnićki, Jovančević-Beljin, Arnautović, Njegovan) Crvena zvezda – Vojvodina (12, „25. maj MGM“, Stefanović-Balažević, Kapriš, Mišković) Partizan – Proleter (19, Banjica, Nišavić-Petrović,... 10. 2023 20:02 Pomeren termin turnira Kupa Srbije za seniorkeZbog otkazivanja učešća ekipe VKD "Taš 2000" za kvalifikacioni turnir KUP Srbije 2022/2023 za seniorke otkazuje se turnir koji je trebalo da se odigra u terminu14-15.
Vaterpolo Srbija - Serbia Water Polo: Home Zbog otkazivanja učešća ekipe VKD "Taš 2000" za kvalifikacioni turnir KUP Srbije 2022/2023 za seniorke otkazuje se turnir koji je trebalo da se odigra
Медији: Алжир поднео захтев за ступање у БРИКС - Sputnik Власти Алжира поднеле су званичан захтев за придруживање групи БРИКС, саопштила је специјална изасланица 07.11.2022, Sputnik
alžir Archives - N1 24. nov 2022 1 Alžir obeležava 60 godina nezavisnosti, i dalje otvorene rane Alžir okončao dvodecenijski sporazum o prijateljstvu sa
Tekvondoisti Srbije stigli u AlћirNa XIX Mediteranskim igrama, koje se odrћavaju u Oranu Srbiju жe predstavljati љestoro tekvondistkinja i tekvondista. Izvor: B92 petak, 1. 07. 2022. | 15:00 Aleksandra Radmiloviж (Foto: Pedja Milosavljevic/STARSPORT) Oni su doputovali u Alћir, dva dana pred takmiиenja. U konkurenciji ћena Srbiju жe predstavljati Vanja Stankoviж u kategoriji do 49 kilograma, Aleksandra Radmiloviж, do 57kg, Aleksandra Periљiж i Nadica Boћaniж do 67 kg. Dvojica tekvondista koji жe predstavljati Srbiju su Novak Staniж, u kategoriji do 68 kilograma, i Stefan Takov, do 80kg. Vanja Stankoviж je na prethodnim Mediteranskim igrama, u љpanskoj Taragoni 2018. godine, osvojila bronzanu medalju. "Ovo su moje druge Mediteranske igre i иast mi je љto po drugi put predstavljam svoju zemlju. Proљle, u Taragoni, su bile sjajno iskustvo i veoma uspeљne za mene, s obzirom da sam osvojila medalju.
Смртна казна за 49 људи у Алжиру због линчовања недужног човека - BBC News на српском24 новембар 2022Аутор фотографије, Florence DixonПотпис испод фотографије, Ђамел Бен Исмаил је кренуо да помогне у гашењу ватрене стихије, а онда су га мештани оптужили да је он подметнуо пожареАлжирски суд осудио је на смрт 49 људи након што су проглашени кривима за линч човека за кога се погрешно сумњало да је изазвао катастрофалне шумске пожаре прошле године.
[[[телевизија уживо>>]]@@] Србија Алжир uživo 2022 13.01 KAN: Gana i Alžir slave prolaz u četvrtfinale - Sportklub savladala Južnu Afriku 2:1, dok je Alžir bio bolji od Senegala 2:0. Igračima Srbija
(ЛИВЕСТРЕАМ!) Србија Алжир uživo prenos 13 јануар 2023 Ženska reprezentacija Srbije plasirala se u polufinale XIX Mediteranskih igara 2022. u Oranu, u Alžiru, pošto je danas u prvom
Казне ће вероватно бити преиначене у доживотни затвор јер су погубљена тренутно забрањена. Суд је осудио још 28 других људи на затворске казне од две до 10 година по основу оптужби за друга кривична дела у вези са линчом, преноси АФП државна новинска агенција. У Алжиру су 2021. године избили највећи пожари у историји земље у којима је погинуло 90 људи. Жртва линча, Ђамел Бен Исмаил, намеравао је да помогне у гашењу пожара. Након што су пожари избили у августу прошле године, 38-годишњак је на Твитеру написао да ће отићи више од 320 километара од своје куће како би „пружио руку нашим пријатељима" у борби против пожара у региону Кабили, источно од главног града Алжира, који је био најтеже погођено подручје. Убрзо након што је стигао, мештани су га лажно оптужили да је он подметнуо пожар.
Bilo je dobrih stvari i u porazima u prve dve utakmice. Pravimo iskorak ali je nama najvažnije da vidimo mane kako bi ih ispravili i... 02. 2023 07:46 Srbija u Dalasu pobedila Španiju Srbija – Španija 14:12 (2:1, 4:2, 6:5, 2:4) SRBIJA: Dobožanov, Dimitrijević, Pljevančić, Ranđelović 1, Lazić, Martinović 3, Drašović 3, Jakšić 2, Janković, Ubović 2, Stojanović 1, Vučinić 1, Mitrović, Radulović 1. ŠPANIJA: Agire, Vals, Granados 3, Sanahuja 2, Valera, Larumbe 2, Pol, Kanamas 1,... 30. 12.
2023. godine u Novom Sadu. Shodno broju učesnika kvalifikacionog turnira, VK VOJVODINA, ŽVK CRVENA ZVEZDA, ŽVK... 08. 2023 20:14 Dejan Perišić menadžer za vaterpolo u LEN Izvršni direktor LEN Patris Kosta uputio je pismo svim članicama LEN kojim ih upoznaje sa novim vaterpolo timom LEN”. Novi vaterpolo direktor LEN je Renato Živković iz hrvatskog saveza dok je Dejan Perišić, istaknuti funkcioner LEN imenovan za vaterpolo menadžera.
2023 03:45 Srbija pobedila SAD, Mitrović odbranio pet peteracaSrbija je pobedila Ameriku posle izvođenja peteraca 14:11 (2:4, 1:1, 6:5, 2:1 – 3:0). Sa dve pobede i dva poraza naša reprezentacija je završila takmičenje u Dalasu. Konačan plasman biće poznat posle susreta Amerikanaca i Španaca u noći između utorka i srede. Veliko veče je imao Branislav... 02. 2023 08:18 Izjave posle pobede nad svetskim prvakom Po završetku utakmice selektor Stevanović i igrači Mitrović i Jakšić su se osvrnuli na utakmicu sa Španijom. „Sve ide svojim tokom. Ono što smo očekivali dobili smo.
“ Siguran sam da ih obojicu dobro... 03. 2023 09:00 Izjave posle pobede protiv AmerikanacaVaterpolisti Srbije su zadovoljno dočekali kraj turnira. Posle startna dva poraza o SAD 12:16 i Španije 11:12 stigle su u novoj godini i uspesi. Pobeđeni su Španija 14:12 i u poslednjem meču, posle izvođenja peteraca SAD 14:11. „ Srećan sam zbog pobede. Nikad nije lako sa Amerikom kod njih.... 03.
Vremenska ponuda - MaxBet 13.01 04:30. +661. Vietnam. Thailand. 2.101 2.90X 4.052. Meni. Klađenje. Tiket. Uživo. Slot. Poker. Please enable JavaScript to continue using this
Oran 2022 - Olimpijski komitet Srbije Oran 2022. Osvojene medalje: Gold Medal 13 Silver Medal 7 Bronze Medal 11. Parallax Leaf - OKS. Zemlja domaćin: Alžir. Grad domaćin:
Radio Televizija Crne Gore - Nacionalni javni servis - RTCG Остави коментар. Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГ Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и
Arena sport TV - moj trenutak, moj teren, moja tribina - Arena SVETSKO PRVENSTVO: Srbija – Alžir. Arena Premium 2. LIVE. Rukomet. SVETSKO PRVENSTVO: Norveška - Severna Makedonija 20:30 Rukomet: SVETSKO
(Ватцх Онлине<<<) Србија Алжир uživo prenos 2022 13.01 Francuska je bila prvak 1998. i 2018. godine, dok Argentinci još od 1986. Vaterpolo Srbija - Serbia Water Polo: Home10. 01. 2023 20:02