A líbilo by se mi kdyby se mohl oficiálně vrátit Bartoš, ta situace v klubu mi přijde stále nenormální. Asi to není pro Jágra prdel spolupracovat s tím šmejdem na radnici:( Doca: mi přijde, že byl Vojta od tím sestupem dost nevinně, tam to nefungovalo v kabině. (Myslím poslední sestup) a už žádný sestupy!! 26.
5. rok přijdou noví trenéři ale pojede se dál podle stejného modelu jako v minulých letech. Hrát to s hráči, co mají potenciál se zlepšovat. kubikula příspěvků: 669 25. Duben 2018 - 20:39 MatPatera George. 60 příspěvků: 422 25. Duben 2018 - 20:17 Hořavapodle kl. denníku se skončit rozhodl už před PO.
*Mimochodem nevíte, kdo ten tým vlastně vede? Na stránkách klubu je uveden akorát majitel a kluci z marketingu/redakce. kdo tu jedná se sponzory, rozhoduje o smlouvách a tak? Stepan příspěvků: 168 25. Duben 2018 - 19:52 MatSouhlas, přesně to jsem psal, ze klub musí mít nastaveny podmínky pro předčasně vyvázání se ze smlouvy tak, aby na tom netratil (Neymar, hehe:) Jinak mi je jedno, jestli to povede Hořava nebo někdo jinej, když bude vidět progres.
Duben 2018 - 8:52 Moc nechápu adoraci Vojty.. Moc nechápu adoraci Vojty.. ať už přímo nebo nepřímo se podepsal na třech sestupech Kladna z nejvyšší soutěže. Největší úspěch 8. místo po záchraně klubu Jágrem a euforie z restartu.. výlukovou sezonu neberu.. to byla anomálie.. jinak nikde nic moc.. teorii má asi zmáklou, ale v praxi mně to taková sláva nepřijde..... doufám, že dno už bylo... Surreal příspěvků: 589 26. Duben 2018 - 8:07 TrenerBylo by dobry aby u tymu v nejaky roli zustal Patera - sezona vedle Horaka by pro nej mela byt dobrou skolou a navic zna tym, hrace, muze skrz nej byt nejaka navaznost.
Duben 2018 - 10:00 BzBBartoš? Děláš si prdel ne? :-D A pod sestupem jsou podepsaný hráči, trenéři i majitel - každý na tom má svůj díl bugr z be příspěvků: 7190 mě by se líbilokdyby šel Patera do prdele. Podepsal se silně pod náš setup, pak odešel k našemu soupeři z baráže a poté se postavil na stranu Volfa proti našemu klubu. S Volfem je velký kamarád a podle mě je to jeho pátá kolona v klubu. Ať jde řešit dotace na město a v klubu ať trénuje někdo komu na klubu záleží.
V opačném případě se da mluvit o tom, jestli klub / jeho majitel mají jasno v tom, jak dosáhnout svých cílů (návrat do extraligy). 25. Duben 2018 - 19:48 HořavaJe to ohromná škoda. On pro mě byl garancí, že to s postupem opravdu myslíme Vážně. Navíc odchází od rozdělané práce, což mi přijde zvláštní.
To není o tom, že klub chtěl každý rok měnit trenéra. PITY: Já jsem nepsal, že je jedno kdo to trénuje, dobrej trenér je samozřejmost. Ty děláš jako by to mohl trénovat jeden člověk a nikdo jinej. A samozřejmě taky to nebylo dokonalý, celou sezónu to bylo hodně trápení, střídali se dobré a špatné momenty. Baráž dopadla celkem špatně. Jediný světlý moment byla série s ČB, ta byla dokonalá. Hra obrany byla výborná na to co jsme měli za hráče a hra 5 na 5. Zbytek dělal problémy. Plus ještě disciplinovanost, ta byla super.
Respektuju hráče co jsme tu měli, ale kvalitativně, až na pár jedinců, jsme byli lehký nadprůměr 1. ligy. Sedím na jednom fleku za lavicí 15 let a bench coaching beků jsem tu takovej neviděl za tu dobu, po každý špatný rozehrávce nebo nedorazu, to Hořava věcně vysvětloval bez emocí konkrétnímu hráči a ukazoval jak to hrát atd... Doufal jsem, že se tým doplní o dva tři hráče, aby se zvýšila kvalita přesilovky a k Cigimu přivede jiný druhý golman a pojedeme dál.. Jak psal Mat, systém hry určuje trenér, teď se zase začne od znova, jiný trenér, jiný systém..
V Kladně – Švermově byla uvedena do provozu opravená Velvarská ulice - Úvodní stranaHejtman Středočeského kraje Miloš Petera se dnes 3. července 2014 zúčastnil slavnostního otevření opravené Velvarské ulice v městské části Švermov v Kladně. První motoristé se po novém povrchu silnice, jejíž oprava byla zahájena 2. července 2012, svezli letos 30. června.
Duben 2018 - 18:22 Mně se líbí, jak si každýMně se líbí, jak si každý protiřečí:-) Nejlepší je to s těma trenérama. Lidi si vůbec nechtěj připustit okolnosti, které vždy nastaly. 1. rok Čelanský - odvolán protože neměl úspěch a lidi byli proti němu, podle mě logická věc 2. rok Lidický - odvolán protože se do toho nasral Volf a nacpal tam Pateru s Kaberlem.
za druhé Patera se prej taky rozmejsli jestli vůbec pokračovat takže ten není vůbec jistej... horavu uznávám jako trenéra hrací z něho mají respekt za mě jeden z top 5 trenérů v ČR, ale asi měl k odchodu své důvod lepší odejít než dělat něco co vas nebaví nebo v čem nevidíte smysl.... náhrada za nej jediné Sýkora kvalita sama o sobě je dost na prachy který mu tady asi nedaj spis si myslím ze to vezme mach který je bez práce a měl by k týmu blízko. 2) sezónu beru jako úspěšnou z pohledu fanouška od 5 zápasu s Prostějově, základní část byl totalni antihokej kterej mě osobně vůbec nebavil chodil jsem tam jen protože ten klub mám rad... ono je to těžký když jsem Prijed 90% klubu bránit modrou čáru ale tým na postup si s tím musí poradit. Palec nahoru za zapas v růžových dresech splnilo účel i ten vánoční byl fajn... za bojovnost od 5 zápasu play off za super partu v kabině.
archiv - Vaše Kladno Česká televize dnes od pěti hodin odpoledne vysílá na sportovním kanálu přímý přenos z volejbalové extraligy mezi Karlovými Vary a Kladenskými
25. Duben 2018 - 21:28 DaveAni jeden rok nema logiku, kdyz se na to podivas. Kazdy rok je tady jiny trener, to je fakt super. Prvni rok tu nebyl trener, ale hrobar. Jak to asi mohlo dopadnout. Fakt by me zajimalo, co je za Horaka odchodem, lepsiho trenera ale nesezenou. Kazdy rok je akorat jeden velky omyl a ja uz mam dojem, ze je vedeni spokojene kde sme a nemam pocit, ze by s tim nekdo chtel neco delat. Uz si pripadam fakt jako curak, co vyhazuje prachy z okna pro nic. 25. Duben 2018 - 21:23 dave a zelí souhlasale je potřeba trenér který se toho nebude bát..
Tak nevím co mu přeletělo přes nos. 25. Duben 2018 - 20:07 progresA to je ten kámen úrazu, on tu vidět není. Od zabijáckých přesilovek Stacha s Bílkem jsme se dostali k letošní hrůze, ani oslabení, které třeba loni bylo výborné v letošní sezóně letos taky nic moc. Navíc ani u hráčských přestupů není vidět, co vlastně chceme. První sezóna kvalitní kádr, který hrál hovno, pak tým mlaďochů, pak zas sázka na staré, teď zase mlaďochové, to prostě svědčí o tom, že "vedení"* netuší co dělat.
jako Hořava.. Patera věřím že bude dobrý trenér ale potřebuje více zkušeností.. možná třeba by pomohl tandem PATERA, PROCHÁZKA? a co se týká hráčů tak je potřeba at zůstanou kubík, kružík, strnad, machač, redlich, zikmund a dalsi... ale zaroven misto treba Pekra by mohl byt třeba Smolenák který by toho udelal vic.. nebo i jiny hraci za jiny hrace.. 25. Duben 2018 - 20:53 davevidim to podobně, jediný antikoncepční krok může nastat pokud teď angažujeme "zkušené" hráče, veterány (majitele do toho nepočítám), jestli udržíme trend mladého ambiciozního kádru, kde je veteránem třicátník, nevidim to tragicky, i když to může další rok-dva trvat jde o to ty mladé hokejisty s potenciálem najít a přesvědčit a to neřikám že je jednoduchá práce, tak to chce dělat určitě každej klub, ale furt myslim, že na to máme docela příznivý podmínky 25. Duben 2018 - 20:49 MAT: Ty 4 sezóny jsou celkemMAT: Ty 4 sezóny jsou celkem jasný podle mě, tam se vždy vědělo, co se chtělo.
1. rok Ponechal se extraligový tým s tím, že se pokusíme hned o návrat. Takhle to dělá každý tým, co sestoupí z extraligy, Vary, Slavia, udělá to i Jihlava atd. Takže to mělo logiku. 2. rok Po neúspěchu se rozhodlo, že drahé hráče s extraligovými platy nepotřebujem, jádro zůstalo a začalo se dávat šanci mladším hráčům s potenciálem. Opět logický krok. 3. Jágr ustoupil a začal se stavět tým "zkušených" hráčů podle Patery. Tenhle rok byl jediný, který neměl logiku v rámci koncepce, ale měl logiku vzhledem k okolnostem které nastaly. 4. rok Po neúspěchu se "zkušenými hráči" se opět kormidla chopil Jágr a vrátil se k modelu, který prosazoval, Hořava dostal volnou ruku a šlo se do boje s hráči s potenciálem.
října. Výstavba nové asfaltové komunikace v ulici Velvarská navazuje na rekonstrukce kanalizace. Vzhledem k očekávanému zvýšení intenzity dopravy došlo k zesílení stávající konstrukce silnice. „Jedním z hlavních cílů dokončené rekonstrukce je i zvýšení bezpečnosti chodců, zejména v místě základní a mateřské školy. Vozidla zde dříve parkovala při okraji komunikace, často v rozhledových polích křižovatek. Problémy s parkováním ve Velvarské jsme vyřešili vytvořením parkovacích pruhů pro podélné stání při okraji vozovky, “ vysvětlil náměstek středočeského hejtmana a člen kladenského zastupitelstva Zdeněk Syblík. Realizací projektu se dosáhne nové technické kvality komunikace a sníží se náklady na údržbu v dalším období. Zlepšením technického stavu se zvýší bezpečnost provozu a kvalita jízdy. Středočeský hejtman Miloš Petera, který se dlouhodobě věnuje problematice dopravy v kraji, na závěr připomněl, že oprava Velvarské ulice je jednou z posledních, která je spolufinancována z peněz od Evropské unie.
Kladno se chystá do Rakovníka. Zápas proti Karlovým Varům opět Přátelské utkání Rytíři Kladno − HC Energie Karlovy Vary se na zimním Pokud se nechystáte podpořit Rytíře přímo v hledišti, můžete sledovat přenos
Navštivte pobočku Sazka Velvary | Chržínská 55 - Živé přenosy Počet poboček sázkové kanceláře Sazka v okrese Kladno je 106. Ve Středočeském kraji je k dispozici celkem 735 poboček sázkové kanceláře Sazka. V okrese
Informace o zpracování osobních údajů - ZUŠ Velvary účely zpracování přímo související s osobními údaji dětí a zákonných zástupců ochrana zpracovávaných údajů před neoprávněným přístupem nebo
Diskuse | Fanklub Poldi KladnoSilvera příspěvků: 445 26. Duben 2018 - 18:56 TrenérPovídám! Bude David a Jenda! Asi tak. 26. Duben 2018 - 18:36 Gimax, PycanTak já samozřejmě vím, že na vstupným existence klubu nestojí. Na druhou stranu úplně nepodstatná část rozpočtu to není. A když to vezmu ze svýho pohledu, tak mě to samozřejmě nestojí jen těch 70-100 Kč za lístek.
velvary slavia vstupenky - iMotivation Přímý přenos utkání Vltavín - Ostrava sledujte na ČT sport a webu ctsport.cz, duely Líšeň - Sparta a Lepší soupeř nepřijel do okresu Kladno už osm
Velvary - Baník | ONLINE fotbal | 19.10.2022 15:00 - Sport.cz Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 15:00. TJ Slovan Velvary Velvary momentálně hrají ČFL ve skupině B, kde se momentálně
Duben 2018 - 21:38 Hořáka bude fakt škoda, aleHořáka bude fakt škoda, ale podle toho rozhovoru v deníku mi to připadá, že on sem prostě šel jenom na tu jednu sezonu. Jinak doufám, že ten trenérský post nepodceníme, protože já se letos utvrdil v tom, že zkušený trenér dělá hodně. Vždyť podle mě, tady byl jak první rok, tak loni tým, kterej tu baráž měl v pohodě uhrát, ale problém byl ten, že jsme neměli trenéry. No moudřejší budeme asi příští týden a uvidíme kam se to tady bude ubírat.
we are lost in the forest:( https://www. youtube. com/watch? v=b0Y5VPk7Kq0.. doufám, že dno už bylo... 25. Duben 2018 - 21:42 dave trochu ti tam chybí časová posloupnost"3. rok Po velmi úspěšné sezóně s tragickým koncem, se do všeho začal plést Volf a vyhrožoval, že bude dělat problémy. " On se nezačal plést po sezoně ale právě v tý sezoně, totálně to tu rozjebal a další už souhlas... 25.
My proto potřebujeme hráče nejen s potenciálem, ale už i schopné něco uhrát. Hráči s potenciálem se tu zlepší a pak zdrhnou. Navíc se jako nit všemi sezónami táhne problém úzkého kádru. Nic proti dávání šancí mladým, ale co čekat od Patyka, když svůj první zápas za ačko hraje venkovní utkání baráže.
Velvary výsledky, program zápasů, Kladno | Fotbal, Česko Stránka týmu Velvary nabízí výsledky, tabulky a detaily